HomeSociale

ISHP mesazh qytetarëve: “Mikrobet janë kudo”!

Instituti i Shëndetit Publik jep një mesazh për qytetarët në Ditën Botërore të Larjes së Duarve.

ISHP shkruan në ‘Facebook’ se mikrobet ndodhen kudo, ndaj dhe larja e duarve me ujë dhe sapun është një nga hapat më të rëndësishme që qytetarët mund të ndërmarrin për të eleminuar mikrobet.

Mesazhi i ISHP:

Larja e duarve në Shtëpi, Jashtë, në Lojë, dhe kudo që jeni. Mikrobet janë kudo! Ato mund të jenë në duart tuaja dhe në objektet që ju prekni. Larja e duarve gjatë ditës me ujë dhe sapun është një nga hapat më të rëndësishme që ju mund të ndërmerrni për të eleminuar mikrobet dhe të shmangni shpërndarjen e tyre tek të tjerët.
#DitaBorëroreeLarjessëDuarve


TË NGJASHME