HomeRajon

Itali, pranga çiftit shqiptar

Policia italiane arrestoi një çift shqiptar nën akuzën e vjedhjeve të rrobave me vlerë afër 200 euro.

Të arrestuarit janë një djalë 20 vjeç dhe vajza 18 vjeçe. Rrobat e vjedhura janë gjetur në çantën e vajzës.

Të rinjtë u dërguan në paraburgim, në pritje të gjykimit.


TË NGJASHME