HomeLajmi i Fundit

Iu mbyt djali në lumë, Prokuroria akuzon prindërit

Burbuqe M., nëna që humbi djalin e saj 4 vjeç, para dy muajve në Zvicër, përveç dhimbjes që ka, ajo po ballafaqohet edhe me një akuzë të rëndë.

Prokuroria në Aargau ka hapur një padi ndaj prindërve të viktimës, për vrasje të pakujdesshme.

42-vjeçarja në një intervistë për “Tele Zuri”, duke bërtitur thotë: “Unë isha një nënë e mirë dhe gjithmonë aty për djalin tim. Nuk jam fajtore”.

“Kam kërkuar për të kot”. Në atë fatkeqësi natën e së enjtes, Zeneli luante me fëmijët e tjerë në shesh lojërash.

Por papritmas djali është zhdukur. “E vura re menjëherë dhe gjeti biçikletën e tij. Por kam kërkuar kudo dhe kot”, tha nëna për LOOK.

“Ai ishte thjesht hiperaktiv”, thotë ajo. Prokuroria tani përcakton nëse Burbuqja ka shkelur detyrën e tyre për të mbikëqyrur. Prandaj procedura për vrasje të pakujdesshme. Zeneli ra në një kanal, ku edhe u mbyt.


TË NGJASHME