HomeRajon

Ivica Daçiç: Duhet kompromis për kufirin

Kur e gjithë vëmendja është përqendruar tek çështja që lidhet me kufirin e Kosovës, vjen një reagim nga ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiç. Ky i fundit në një prononcim për mediat serbe tha se çelësi i zgjidhjes së situatës është kompromisi.

“Situata është aktualisht e tillë sa që kemi një mundësi të mirë që çështjen e Kosovës ta zgjedhim duke bërë kompromis”, tha ai.

Kujtojmë se këto ditë kanë qenë të mbushura me zhvillime sa i takon tezave për ndarje të kufirit mes Serbisë dhe Kosovës, debat që ka prodhuar shumë deklarata në distancë/balkanweb.com


TË NGJASHME