HomeSociale

Ja bilanci i të prekurve dhe viktimave në botë nga koronavirusi

Të dhënat më të fundit që ka raportuar Universiteti Johns Hopkins, në buletinin e tij lidhur me pandeminë e koronavirsit, tregojnë se te prekurit në botë po i afrohet shifrës 340 mijë, ndërsa numri i vdekjeve ka tejkaluar pragun e 14,700 personave dhe numri i të shëruarave nga virusi i frikshëm ka shkuar në gati 99,000.

Konkretisht numri i personave të infektuar është 339,259, numri i vdekjeve ka arritur në 14,706, ndërsa personat e shëruar janë 98.834.

K.S GotaNews


TË NGJASHME