HomeTeknologji

Ja çfarë është në gjendje të bëj Snapchat

Snapchat gjithmon na habit me filtrat që nxjer herë pas here. Këtë herë ka shtuar filtra të ri mahnitës që e kthejnë dyshemenë në llavë ose e mbulojnë atë në ujë.

Lentet revolucionare funksionojnë në kohë reale duke ndjerë tokën me përdorimin e teknologjisë së shtuar të realitetit AR.

AR është aty ku një aplikacion mbivendos imazhe të krijuara nga kompjuteri në botën përreth jush.

Këtë herë, Snapchat po përdor lentet “ndarje të tokës”. Ai mund të njohë dyshemenë dhe pastaj të analizojë gjeometrinë e skenës për të përpunuar atë që nuk është e bazuar.

Pastaj mund të aplikojë filtra AR të krijuar nga kompjuteri, në këtë rast duke shtuar llavë. Snapchat e përshkroi teknologjinë e re të ndarjes në tokë si “një evolucion natyror dhe hapin tjetër për ne për të kuptuar se çfarë mund të shohë aparati fotografik dhe duke ndihmuar komunitetin tonë të mësojë më shumë rreth botës përreth tyre”.

Image

TË NGJASHME