HomeLifestyle

Ja çfarë kujtohet më 6 korrik

Sot më 6 korrik do të kujtojmë dy nga ngjarjet më të rëndësishme.

Dita ndërkombëtare e puthjeve!

Më 6 korrik festohet dita ndërkombëtare e puthjeve në të gjithë botën. Kjo ditë i kujton njërzve të njohin vlerën e një puthjeje midis familjes shoqëris të dashurit madje dhe kafshëve shtëpiake.

Puthjet shoqërohen me ndjenja romantike, edhe ka disa lloj puthjesh. Po të shikoni një prind ose një gjysh me një fëmi të vogël do të shikoni një puthje të këndshme. Gjithashtu edhe midis shoqëris për të përshëndetur i dhuron një puthje në faqe. Midis dy personave të dashuruar do shikojmë një puthje në buzë.

Ndaj sot dhuroni sa më shumë puthje për të festuar ditën ndërkombëtare të puthjeve.

Today is International Kissing Day | ARMENPRESS Armenian News Agency

Dita kombëtare e pulës së pjekur!

Në Shtetet e Bashkuara, 6 korrikun e njohin të gjithë si ditën kombëtare të pulës së pjekur dhe të gjithë festojn në shtëpi restorant ose edhe në piknik.

Emigrantët skocez sollën traditën e tyre të pulës të skuqur në Shtetet e Bashkuara duke e bërë pjatën më të preferuar. Kjo është një pjatë e përbërë nga copa pule të pjekura mirë ose të ziera në presion e përzjer me erza. Ndaj sot ftoni disa miqë edhe shijoni një pulë të pjekur mirë.

National Fried Chicken Day | Free Printable 2020 Calendar with ...

Këto janë ngjarjet më të rëndësishme për këtë 6 korrik. Ndaj mos harroni dhuroni sa më shumë puthje për të kaluar një ditë sa më të bukur.


TË NGJASHME