HomeShowbiz

Ja cila do të jetë prova e re javore për konkurentët e “Big Brother Vip”

Konkurentët do vendosen përballë sfidave dhe provave të ndryshme edhe për këtë javë nga “Vëllai i Madh”. Këtë javë, buxheti i tyre javor do të përfitohet nga një provë mjaft interesante.

Në kuadër të fushatës sensibilizuese kundër káncerit të gjirit, banorët e shtëpisë duhet të qëndisin një fjongo rozë e cila simbolizon pikërisht këtë kauzë.

Mbetet për t’u parë së sa do t’ja dalin konkurentët të sigurojnë të ardhurat maksimale për nevojat e tyre.


TË NGJASHME