HomeTeknologji

Ja cila është fotoja e parë e publikuar në Instagram

Instagram është programi më i përdorur kudo nëpër botë. Ky rrjet social u lansua më 6 tetor të vitit 2010 nga Kevin Systrom dhe Mike Krieger.

Bashkthemeluesit i kanë kushtuar një vëmendje dhe përkujdesje të veçantë zhvillimit të aplikacionit për ta bërë sa më suksesshëm dhe për këtë gjë ia kanë dalë më së miri. Sot Instagram numëron me mijra përdorues që postojnë foto çdo ditë.

Por a e dini se cila ka qenë fotoja e parë e publikuar?

Fotoja e parë e publikuar në Instagram është një ekran me figura të ndriçuara, e publikuar më 16 korrik të vitit 2010 nga Kevin, si një test për aplikacionin.


TË NGJASHME