HomeLajme

Ja cili është filmi i regjizorit shqipëtar, ku Vandam-i luan rolin e një shqipëtari…

Peter Malota Lulgjurajlindur më 29\08\1958. I njohur edhe si Peter Lulgjurai, u lind në një fshatë të vogël në Malësi (Lofka) të Shqipërisë, si biri i Gjon Malotës.
Peter Malota është aktor profesionalist dhe ish-instruktor në Studion Jun Chong Tae Kwon Do Studios të Los Angjelos, gjatë viteve 80 -ta. IshteYlli i turneut nacional në ShBA, për artin e luftimeve bujare. Petri mbanëshiritin e zi në Te Kuon Du,Karate,Xhudodhe Hapkido.
Fillimet e para në kinematografi i beri pran aktorit të njohur belgë Zhan Kllod Van Dam në filmin “Double Impact”. Po ashtu Petri luajti role në disa filma tjerë, zakonisht personazhe me karakterin e djaloshit agresiv. Bëri korografinë e disa filmave të Van Damit. Pastaj luajti edhe ne role tjera; “Nowhere to Run” në, “The Quest” dhe, “Universal Soldier”.
Në filmin e tij që ka realizuar së fundmi “Kill em all”, Peter Malota ka si personazh kryesor Jean Clode Van Dam ku thuhet që Vandami luan rolin e një shqipëtari.
Filmi ka dalë në treg, dhe nuk duhet humbur.
Interesante, ideja se si Vandami mund te interpretoi rolin e nje shqiptari!


TË NGJASHME