HomeModa

Ja cili është truku që do t’ju shpëtojë nga dhimbjet e takave

Për t’u dukur e bukur patjetër duhet të duroni. As ju nuk e dini sa herë e keni thënë këtë fjali.

Kur është fjala për këpucët me taka të larta, shumica e damave gjithnjë e më shpesh vendosin për këpucë të rrafshëta, prandaj ecjen elegante e plotësojnë me kombinim të mirë të veshjeve.

Megjithatë, ka femra të cilat janë të obliguara të mbathin këpucë me taka.

5 arsyet pse nuk duhet të vishni taka
Risultato immagini per takat vrasin kembet

Supermodelja e viteve shtatëdhjetë, Marie Helvin, gati sa nuk ka “dalë” nga këpucët me taka.

Sekretin e vetë të vogël ka vendosur që t’ua tregojë pjesëtareve të tjera të gjinisë femërore.

Për të zvogëluar dhembjet të cilat dinë t’jua shkaktojnë takat, Marie me flaster ka ngjitur gishtin e tretë dhe të katërt të këmbëve.

Thotë që, pikërisht, kur i bashkoni këta dy gishta, muskujt në këmbë harmonizohen dhe zvogëlojnë presionin në gishta.


TË NGJASHME