HomeModa

Ja cili model rrobe banje ka qenë në modë, në vitin kur ti ke lindur!

Moda rikthehet herë pas here dhe këtë e dimë mirë të gjithë. Ajo çka ne e quajmë në modë sot, është e sigurt që do të rikthehet sërish ndoshta pas 10 apo 20 vitesh, siç rëndom ndodh. Por e keni menduar ndonjëherë se çfarë ka qenë trend apo në modë në periudhën kur ju keni lindur?

P.sh le të marrim rroba banjo. Nëpërmjet tyre, duket se stilistet apo sot bloggerët, mund të caktojnë fare mirë trendin e kohës. Herë trup, e herë bikini, herë bel lart e herë bel poshtë, herë minimale, e herë me shumë copë, ‘veshja’ e plazhit duket se është një tregues i modës së periudhës në të cilën jemi. Nëpërmjet këtij shkrimi ne ju sjellim modelet trend të rroba banjove nga viti 1957, deri sot. Cili është modeli juaj i preferuar?

1957

1958

1959

1960

1963

1966

1971

1976

1979

1984

1986

1989

1990

1992

1993

1995

1995

1996

1997

1999

2000

2003

2008

2012

2015

2016

2017

2018

2019

/bordo.al


TË NGJASHME