HomeLifestyle

Ja disa foto mahnitëse të oqeanit

Ka diçka magjike në lidhje me ujin. Mënyra e krijimit dhe shpërndarjes së valëve në forma të ndryshme është vërtet magjepsëse.

I mahnitur nga peisazhi që krijohet midis dritës së diellit dhe ujit një fotograf me emrin Matt Burgess kalon pjesën më të madhe të kohës duke kapur valët e detit në foto në Victoria, Australi.

Ja se si Matt përshkruan mrekullinë unike të valëve përmes fotografisë. Besojmë se fotografitë e mëposhtme do t’ju lejojnë të shihni një paraqitje të shkurtër të ndryshimit të oqeanit.

A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)
A Photographer Spends Hours Capturing the Hypnotic Beauty of the Ocean in Mesmerizing Imagery (20 Photos)

TË NGJASHME