HomeLifestyle

Ja disa shaka për të luajtur në plazh dhe për t’u argëtuar me miqtë tuaj

Plazhi edhe shoqëria është kombinimi perfekt për të kaluar ditët e gjata të verës. Sot do t’ju tregojmë disa shaka për në plazh, perfekte për t’u argëtuar me miqtë. Në fund të fundit, gjatë verës ne i lejojmë vetes më shumë argëtim dhe disa shaka të padëmshme mund të argëtojnë dhe të na bëjnë të ndjehemi mirë. Prandaj filloni të përgatiteni për të luajtur e për të bërë shaka me miqtë.

Duke përfituar nga momenti kur një mik largohet dhe nuk ju sheh, ju mund të fshiheni nën peshqirin e tij duke gërmuar një vrimë. Kur shoku juaj të kthehet, do të shtrihen mbi peshqir, nën të cilin do të jeni gati për një përqafim emocionues.

Për të tmerruar të gjithë ju mund të vishni një kostum peshkaqeni dhe të notoni në ujë për një kohë të gjatë. Do të përhapni panik, por pasi të zbuloni mashtrimin, të gjithë do të qeshin me shakan tuaj.

Vajtja në plazh me një fustan mbrëmje. Thjeshtë shaka e përsosur që të argëtoheni me miqtë tuaj. Nëse jeni një grup i madh, vishuni të gjithë me fustane mbrëmje dhe bëni gjithçka që do të bënit po të ishit me rroba plazhi. Bëni një banjë, luani me rërë, merni rreze etj. Të gjithë do të habiten përpara një pamje të tillë!

Vish një shokun tënd me rroba të bardhë dhe me një kapelë të bukur kashte dhe shoqëroje atë në plazh duke pretenduar se është truproja. Të gjithë njerëzit do të vijnë duke vrapuar dhe me të vërtetë besojnë se është një person i famshëm. Dikush madje do të kërkojë një foto me të. Më pas do të varet nga ju të zbuloni nëse është apo jo vetëm shaka.

Këto janë disa shaka të padëmshme por me të vërtetë qesharake në plazh. Duke zbatuar një gjë të tillë, të gjithë do të qeshin me zë të lartë por veçanërisht ata që bënë shaka.


TË NGJASHME