HomeShowbiz

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Ka diçka në stilin “moskokëçarës” të Dafinës që të kujton veshjet e legjendës së “Dov’e L’Amore” e “Bang Bang (My Baby Shot Me Down)”, Cher, që ndër të tjera vlerësohet edhe si ikonë mode.

Shembuj ilustrues:

Dafina, videoklipi “La Reina”, maj 2019 – Cher, “Rock and Roll Awards”, 1975

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Dafina, maj 2019 – Cher, “The Graham Norton Show”, 2014

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Dafina, “Vuj Vuj”, dhjetor 2019 – Cher, seti fotografik i albumit “I Paralyze”, 1982

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Dafina, maj 2019 – Cher në rini

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Dafina, qershor 2019 – Cher, maj 2015

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Duke njohur stilin e Dafinës prej vitesh, sigurisht që është e kuptueshme që nuk kemi të bëjmë aspak me kopje, por thjesht frymëzim. Dafina, nuk është as e para dhe as e vetmja që frymëzohet nga Cher. Në arkivat e fotove të 20-30 viteve më parë, ka pafund foto të veshjeve të Cher, të cilat janë ripërdorur nga dizajnerët dhe yjet e tanishëm me dhjetëra herë. Si përshembull:

Cher

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Beyonce

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Cher

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Kendall Jenner

Ja ku frymëzohet Dafina për stilin e saj

Dafina sërish

View this post on Instagram

We be all night….. Love @drenushaxharra

A post shared by ? ? ? ? ? ? (@dafina.zeqiri) on


TË NGJASHME