HomeShowbiz

Ja kush janë 5 aktoret që u stërvitën fort për një rol

Të jesh aktore mund të duket si një punë e bukur dhe e thjeshtë, por në fakt nuk është gjithmonë kështu. Shpeshherë aktorët dhe aktoret janë të detyruar të bëjnë ndryshime drastike në pamjen e tyre, për t’u përshtatur në rol. ‘Bright Side’ ka përgatitur një listë me aktoret, të cilat i janë nënshtruar një stërvitjeje të fortë për të arritur rezultate në një kohë të shkurtër.Emily Blunt, Edge of Tomorrow


Zoe Saldana, Star Trek Beyond


Gal Gadot, Wonder Woman


Charlize Theron, Atomic Blonde


Margot Robbie, I, Tonya


TË NGJASHME