HomePolitikë

Ja kush janë deputetët që votuan kundër ndryshimeve kushtetuese

Zbardhen votat e deputetëve që votuan pro dhe kundër ndryshimeve kushtetuese. Kanë në total 106 deputetë që votuan pro ndryshimeve, ndërkohë që 6 kolegë të tyre kanë qenë kundër.

Zbardhen të plota votat e deputetëve që kanë votuar kundër, apo dhe atyre që nuk kanë qenë të pranishëm në sallën e Kuvendit.

DEPUTETET QË VOTUAN KUNDËR
Adriatik Alimadhi
Fatjona Dhimitri
Gjetan Gjetani
Kujtim Gjuzi
Elda Hoti
Lefter Maliqi

Erjon Piciri
Artur Roshi
Zef Shtjefni
Suzana Topi

KUSH KA MUNGUAR
Amra Borova
Ralf Gjoni
Eljo Hyska
Enada Kallpani
Ligoraq Karamelo
Enver Roshi


TË NGJASHME