HomeSociale

Ja pse kemi nevojë për më shumë gra në drejtësi dhe në shoqërinë shqiptare!

“Gruaja është simbol i drejtësisë në shoqëri. Shoqëria shqiptare ka nevojë për zërin e guximshëm të tyre. Pjesëmarrja më e lartë e grave në qeveri sot, na jep përgjegjësinë për fuqizimin e rolit të gruas, për ta bërë shoqërinë shqiptare më të mirë, më të denjë dhe më të paqtë.”

Ky është mesazhi i publikuar sot nga Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj për pjesëmarrjen e grave në qeveri dhe rëndësië që ka ajo në shoqërinë shqiptare.


TË NGJASHME