HomeLifestyle

Ja se çfarë festohet çdo 16 Gusht

1. Dita e Vaniljes

Nuk ka asgjë kaq të shijshme sa shija e vaniljes, strukturën e pasur me krem, aromën e lehtë dhe të shijshme të vaniljes, është thjesht përfundimi i përsosur për çdo ditë. Kekët janë një nga ëmbëlsirat më të mahnitshme dhe janë ngrënë më vete, janë përdorur për të mbushur byrekët, madje janë injektuar në keksa.

Ka shumë mënyra të ndryshme për të shijuar vaniljen, dhe mund të jetë thjesht e mahnitshme me toponimet. Pavarësisht nëse është një lugë e thjeshtë e kremës së butë apo një spërkatje e mjedrave, aromë delikate e vaniljeve komplimenton shumë lloje të ndryshme ushqimesh. Por çfarë mund të arrini për një ëmbëlsirë? Një byrek me krem vanilje? Akullore me krem vanilje? Vanilla Guardard Day është shansi juaj për tu bërë krijues të vërtetë të Vaniljes.

Vanilje | Frisko

2. Të qëndruarit në shtëpi me fëmijët tuaj

Nga shkolla në sporte deri tek blerjet, këto mundë të jenë disa nga aktivitetet e preferuara të fëmijës tuaj.

Por për faktin se kjo nuk është koha për festat e mëdha, ju mund të zgjidhni disa aktivitete të tjera për tu kënaqur këtë 16 Gusht.

Këtu janë disa ide:

1. Gjuetia e thesarit

Fshihni dhuratat përreth shtëpisë tuaj dhe jepini fëmijës tuaj të dhëna për t’i gjetur ato.

2. Gjuetia e telit

Vendosni një copë tel të gjatë në të gjithë shtëpinë tuaj, duke bashkangjitur dhurata gjatë rrugës. Bëni fëmijën tuaj të ndjekë vargun për të mbledhur dhuratat e tyre dhe në fund vendosni më të preferuarën e tij.

3. Dita e Spa

Planifikoni një ditë manikyrash në shtëpi, pedikyr dhe stilimin e flokëve.

4. Dita e lojës

Prishni fëmijën tuaj me një ditë të mbushur me argëtim të lojrave në bord, lojëra me letra dhe lojëra video.

5. Piqni një tortë

Kaloni kohë me fëmijën tuaj duke bërë dhe pjekur ëmbëlsirën e tyre të preferuar për ditëlindje.

Udhëzues për Prindërit me Fëmijë të Vegjël

TË NGJASHME