HomeUdhëtime

Ja se ku mund të bëni fotot më të mira për Instagram

Polonia është një vend i jashtëzakonshëm në hartën evropiane, që ndodhet më tej në lindje sesa destinacionet popullore si Franca dhe Gjermania dhe i ngjyrosur nga ngjarjet historike të Luftës së Dytë Botërore dhe komunizmit.

Duke pasur parasysh këtë mendim, është e kuptueshme që vendi ende po ndërton profilin e tij në skenën e turizmit ndërkombëtar, transmeton Telegrafi. Por është një hapësirë ??e zbrazët, që ia vlen të plotësohet, ajo që vjen me ndërtesa që bashkojnë të kaluarën dhe të tashmen dhe një trashëgimi kulturore që po ndërtohet me një ritëm të shpejtë.

Këto janë disa nga vendet e bukura në Poloni ku mund të bëni fotografi mahnitëse për Instagram-in tuaj:


TË NGJASHME