HomeShëndeti

Ja se si krehërat prej druri mund të përmirësojnë strukturën dhe cilësinë e flokëve tuaj

Kujdesi për flokët tuaj duhet të vijë natyrshëm. Ju mund të përdorni të gjitha produktet dhe përbërësit e shtrenjtë, por nëse nuk e kuptoni natyrën dhe strukturën e flokëve tuaj, dhe çfarë është saktësisht ajo që po e mashtron, nuk do të gjeni dot një zgjidhje. Ndërsa shumica e njerëzve provojnë gjëra të ndryshme për të shtuar vëllimin, zvogëlojnë zbokthin dhe përmirësojnë cilësinë e përgjithshme të flokëve, zona që ata humbasin është lloji i furçës që përdorin për të krehur flokët.

Besoni apo jo, krehërat prej druri konsiderohen të jenë më të mirë se ato plastike. Kombinimet prej druri shpesh janë më të lehta në peshë, dhe kanë dhëmzat më të buta, të cilat mund të minimizojnë dëmtimin e kokës dhe të përmirësojnë rrjedhën e gjakut. Nga ana tjetër, mund të përmirësojë cilësinë e flokëve, të bëjë që të ndjeheni më të qetë, dhe të prodhoj vaj më natyralisht duke bërë që thatësia e kokës dhe kruarja të largohen.

  1. Më pak rënie floku!

Krëhri prej druri mund të parandalojnë rënien e flokëve. Kur tashmë jeni duke humbur flokët dhe po kaloni shumë probleme të tjera, merrni vendimin për të kaluar në një krehër prej druri. Mund të kujdeset për brishtësinë e flokëve, dhe ta mbrojë atë nga më shumë dëme. Pavarësisht nëse flokët tuaj janë të lagësht apo të thatë, krehri mund të rrëshqasë pa probleme edhe pa i tërhequr flokët.

Can dandruff lead to hair loss? The link, causes, and treatments
  1. Më pak probleme me zbokthin!

Siç u përmend më herët, krehja prej druri mund të përmirësojë prodhimin e vajit, i cili, nga ana tjetër, mund ta mbajë lëkurën e kokës të that. Një krehër prej druri është më i butë për t’u përdorur, dhe nuk ka gjasa të shkaktojë prishje të flokëve dhe prerje të kokës. Mund të ndihmojë shumë me zbokthin dhe problemet që lidhen me të.

Common Causes of Hair Breakage – The Gilded Pear

Mbani në mend se kjo është përveç aktiviteteve të rregullta të kujdesit për flokët që normalisht bëni. Mundohuni të përdorni sa më shumë produkte natyrale.


TË NGJASHME