HomeLifestyle

Ja se si të zbuloni nëse ju tradhtojn apo jo!

Duke përdorur metodën e lashtë kineze  të leximit të fytyrës, si dhe të gjuhës së trupit, ata kanë bërë portretin e mashkullit tradhtar, thotë ekspertja e seksit dhe raporteve familjare, Tracey Cox.
Ja si duket mashtruesiseksual lose burri që tradhton me shpesh sipas metodeskineze shkruan pikante:

Është i gjatë – Meshkujt më të shkurtër kanë nivel më të ulët të testosteronit, prandaj seksi nuk sundon me jetën e tyre. Kjo bën që ata të jenë më besnikë.

Ka sy të larguar- Ekziston një lidhshmëri midis jo besnikërisë dhe distancës midis syve të meshkujve. Te ata që kanë distancë më të madhe midis syve, shumë shpejt vjen deri te monotonia, prandaj do ta kapin femrën e parë që u del përpara.

vetullat e dendura dhe të çregullta –vetullat  e rralla tregojnë për një epsh të ulët, ndërsa vetullat e dendura hasen tepersonat  me epsh të lartë seksual.

Vrimat e gjera të hundës –personat me flegra (vrima) të gjera të hundës kanë apetit të madh seksual dhe janë të prirur për seks bizar.

Floke si te Hugh Grantit – Flokët valë-valë, të qethur shkurt, si ato të Hugh Grantit, janë një pasqyrim i qartë i tradhtisë, thotë studimi. Rezultatet kanë treguar se një stil të tillë të flokëve kanë personat  egocentrikë dhe të prirur për mashtrim.


TË NGJASHME