HomeShowbiz

Ja sesi ka qenë Dhurata Dora në fillimet e saj

Dhurata Dora është padyshim një ndër këngëtaret më të pëlqyera të publikut. Përpos këngëve, të cilat kthehen menjëherë në hite (duke kujtuar këtu këngën “Zemër”), Dhurata është shumë e komentuar dhe për look-un e saj.

Përgjatë viteve ajo ka ndryshuar shumë, pothuajse tërësisht. Faqja “Vipat e Bllokut” në Instagram ka publikuar së fundmi një foto të saj në fillimet e karrierës, të cilën mund ta shikoni më poshtë. Kujtojmë se Dhurata është në kulmin e karrierës dhe së shpejti pritet të publikojë këngën e saj të re.

Kujtojmë se Dhurata është në kulmin e karrierës dhe së shpejti pritet të publikojë këngën e saj të re.


TË NGJASHME