HomeTeknologji

Ja si do duken këta personazhe të njohur mbas 20 vitesh (FOTO)

Aplikacioni +20 vjeç është një lloj makinerie mahnitëse e kohës virtuale. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ngarkoni një foto të qartë të fytyrës suaj për të marrë një ide të veçantë se si do të dukeni mbas 20 vitesh. 

Është fare e lehtë të përdorësh këtë aplikacion në internet! Thjesht duhet të ngarkoni foton tuaj, të tregoni gjininë tuaj dhe të vini re sesi do dukeni

Ne zhvilluam një eksperiment të vogël duke ngarkuar fotografi të personave të famshëm në faqen e internetit. Kjo është ajo që kemi marrë!

Kështu do të duket Emma Watson në moshën 45 vjeç.
Jennifer Lawrence ndoshta do të ketë një pamje më ekspresive se tani.
Thomas Sangster patjetër që do të bëhet më i bukur me kalimin e moshë.
Ryan Reynolds do të kënaqë fansat e tij edhe në moshën 60 vjeç.
Angelina Jolie duket mahnitëse në çdo moshë.
Reese Witherspoon duket e re dhe e bukur edhe mbas 20 vitesh.
Brad Pitt është si vera: ai bëhet më i mirë me moshën.
Stan Lee mbeti pothuajse i pandryshuar.

Një rekomandim i vogël: thjesht ngarkoni një foto ballore me fytyrë të plotë! Ne garantojmë se rezultatet do të jenë më interesante.

Sidoqoftë, ju këshillojmë që të mos e merrni shumë seriozisht imazhin përfundimtar, është thjesht një lojë! Ndani atë me miqtë tuaj dhe jepuni atyre një shans për të eksperimentuar!


TË NGJASHME