HomeTeknologji

Ja si do të dukeshin këto 15 portrete në jetën reale

Inteligjenca artificiale tashmë ka marrë një pozitë të fortë në jetën tonë. Është atje jo vetëm në teknologji, por edhe në sferën krijuese. 

Një artist nga San Francisco, Nathan Shipley, përdor rrjete nervore për të rikthyer fytyrat e njerëzve të famshëm. Për shembull, ai tashmë ka restauruar fytyrat e Mona Lisa, Frida Kahlo dhe Rembrandt. Ai gjithashtu fantazonte se si do të dukeshin personazhet e njohur vizatimor dhe madje edhe njerëz nga paratë e dollarit amerikan.

1. Mona Lisa
2. Rembrandt Harmenszoon van Rijn
3. Frida Kahlo
4. Diego Rivera, burri i Frida Kahlo
5. Mr. Incredible nga The Incredibles
6. Elastigirl nga The Incredibles
7. Benjamin Franklin
8. Dash nga Incredibles
9. George Washington
10. Russell nga Up
11. Miguel nga Coco
12. Ulysses S. Grant
13. Miles Morales, një superhero nga komikët e Spider-Man
14. Andrew Jackson
15. Lil Miquela, modele virtuale e shpikur në vitin 2016


TË NGJASHME