HomeShowbiz

Ja si janë njohur Princi William dhe Kate Middleton

Kur mendojmë për përralla me fund të lumtur, është e vështirë të mos i përshkruajmë princeshat tona të dashura nga seriali i animuar që kemi parë gjatë viteve të fëmijërisë. 

Dhe ndërsa jeta e tyre duket të jetë e mbushur me ballo dhe funde të lumtura, atyre gjithashtu iu desh të përballen me disa telashe para se të shkonin atje. 

Epo, në shumicën e rasteve, princat dhe princeshat e jetës reale gjithashtu kanë historitë e tyre unike për të treguar, edhe nëse, për shumë prej tyre, gjetja e dashurisë ka qenë një detyrë e lehtë, e vërteta është se ky nuk është një rregull që vlen për të gjithë ata.

Por si janë njohur Princi William dhe Kate Middleton?

Ky çift, portret i familjes mbretërore britanike u takuan në 2001, kur të dy ishin studentë në Universitetin St. Andrews në Skoci. Sidoqoftë, thuhet se ata në fakt nuk filluan të takoheshin deri në vitin 2003. Megjithëse ata kurrë nuk dolën publikisht për marrëdhëniet e tyre në mediat kryesore, ishte një fakt i njohur që ata ishin një çift. 

Kjo është edhe arsyeja pse ndarja e tyre e shkurtër në 2007 bëri jehonë në shtyp. Sidomos që në atë kohë, ata të dy morën pjesë në të njëjtat ngjarje, por me kujdes e mbajtën distancën nga njëri-tjetri. 

Ishte në vitin 2008 kur William filloi të afrohej përsëri me Kate, e cila merrte pjesë në disa nga ngjarjet e familjes Mbretërore, edhe pse William në të vërtetë nuk ishte i pranishëm në të gjitha ato.

Përfundimisht, çifti rregulluan mosmarrëveshjet e tyre dhe u fejuan në vitin 2010. William në fakt i dha unazën e safirit Kate të Princeshë Dianës, si një simbol të bashkimit të tyre të përjetshëm dhe pjesa tjetër është histori. 

Ata u martuan më 29 Prill 2011, në Abacinë e Westminsterit. William dhe Kate mirëpritën fëmijët e tyre George, Charlotte dhe Louis përkatësisht në 2013, 2015 dhe 2018. Thuhet se Dukesha e Kembrixhit tashmë po përgatitet të përmbushë rolin e saj të ardhshëm si bashkëshortja Mbretëreshë e Anglisë.


TË NGJASHME