HomeModa

Ja si ta kombinojmë një këmishë të bardhë në çdo rast

Këmisha e bardhë nuk mungon në dollapin tonë, në asnjë stinë të vitit, sepse ato janë shumë komode dhe të kombinueshme.

Keni pasur ndonjëherë probleme sesi ta kombinoni këmishën tuaj të bardhë? Ne po jua zgjidhim këtë çështje!Ja cilat janë disa prej kombinimeve me “cool”.

1.

2.

download

3.

download (9)

4.

download (8)

5.

download (7)

6.

download (6)

7.

download (5)

8.

download (4)

9.

download (3)

10.

download (2)

TË NGJASHME