HomeModa

Ja si të fshehim gabimet që bëjmë në veshje

Secili prej nesh ka defekte në trup. Mund të shkoni në palestër gjatë gjithë kohës, të dilni me shoqërinë, të hani një mollë jeshile, të dilni për vrap çdo mëngjes, por nuk mund t’i prishni të gjitha këto duke zgjedhur një veshje të gabuar.

Mënyra e duhur për tu dukur si fashionista në vetëm dy minuta, është vetëm duke zgjedhur gjënë e duhur për të veshur.Ja disa këshilla që ne ua sygjerojmë:

Eliminoni kuadratet e mëdhenj që ju bëjnë të dukeni më të shëndosha se jeni.

7018110-1415081-1475515324-1000-2650073a45-1-1475691551

Zgjidhni veshje me dizajne dhe qepje vertikale që ju tregojnë më të gjatë se jeni.

7017860-1415082-1475515250-1000-2650073a45-1-1475691551

Mos përdorni më shumë dekorime seç duhet.

7017910-1415083-1475515359-1000-2650073a45-1-1475691551

Eliminoni veshjet me printime dhe elemente horizontale.

7017960-1415084-1475515441-1000-2650073a45-1-1475691551

Jakat në formë vertikale ju japin përshtypje se jeni më të mbushur seç jeni në krahasim me ato në formë V që ju tregojnë më elegante.

7018010-1415085-1475515505-1000-2650073a45-1-1475691551

Mënjanoni vijëzimet e gjera horizontale. Një fustan njëngjyrësh me një rrip të zi në mes do t’ju nxjerrë në pah tiparet tuaja më të mira.

7017810-12-1475581464-1000-2650073a45-1-1475691551

Ngjyrat e shndritshme ju bëjnë të dukeni më të mëdha se sa tonet më delikate.

7018060-1415087-1475515682-1000-2650073a45-1-1475691551

TË NGJASHME