HomeModa

Ja si të mbroni tatuazhet e reja nga dielli

Nëse keni bërë një tatuazh gjatë kësaj kohe është shumë e rëndësishme që të kujdeseni për atë, sidomos në këtë sezon veror.

Normalisht që vera është momenti i duhur kur njerëzit kanë dëshirë të tregojnë tatuazhet e tyre.

Le të themi që vera është momenti kur ne shikojmë tatuazhe më shumë se zakonisht.

  1. Përdorni krem dielli.
  2. Zgjidhni një krem dielli me 30-50 SPF dhe përbërës natyralë.
  3. Sigurohuni që ta lyeni sërish nëse do të dilni në diell gjatë gjithë ditës!
  4. Mbuloni plotësisht tatuazhet e reja nëse dilni në diell.
  5. Kujdes, nuk duhet ta lagni me ujë një tatuazh të ri, as gjatë ditës dhe as në pishina.
  6. Lyejeni me aloe vera.

TË NGJASHME