HomeModa

Ja truku si të dukemi të gjata pa veshur taka

Jemi të gjitha paksa të ndjeshme kur flitet për gjatësinë. Nuk është e domosdoshme të veshim taka për tu dukur e gjatë.

Por ka një zgjidhje pa shumë mundime: Pantallonat me fruda japin idenë e gjatësisë.

Ato mund t’i vishni me këpucë me takë të ulët ose me të sheshta dhe mund t’i kombinoni me bluze të ngushta.

Në këtë mënyrë do të ndiheni komode dhe me stil pa shumë mundim.


TË NGJASHME