HomeShowbiz

Jake Paul akuzohet se ka nxitur konfliktet në Arizona

Jake Paul, blogeri amerikan është akuzuar se ka përhapur trazira në një qendër tregtare në Arizona.

Në këtë shtet 20 persona janë konfliktuar në një qendër tregtare për shkak të vrasjes së George Floyd.

Polica ka marrë raportime se Jake ka qënë ai që ka nxitur sherrin.

23-vjeçari i cili është bërë i famshëm nga YouTube, ka mohuar çdo përfshirje në vandalizëm që ndodhi në qytet. Që nga dita kur George Floyd ndërroi jetë më shumë se 10,000 njerëz janë arrestuar në trazirat e krijuara në SHBA.

Dhuna në qendrën Scottsdale vlerësohej të ketë kushtuar miliona dollarë në dëme dhe vjedhje.


TË NGJASHME