HomeShowbiz

James Gordon përlotet live në emision për vrasjen e George Floyd

Vrasja e George Floyd ka shkaktuar shumë reagime në popullin amerikan dhe jo vetëm. Njerëz të thjeshtë dhe personazhe të njohur kanë dalë dhe po protesojnë për këtë çështje.

Gjithashtu kjo temë është prekur dhe në emisionet në Amerikë. Të martën emisioni “The Late Late Show” fokusin e vuri te protesta dhe te momenti i vështirë që po kalohet në vend.

Moderatori James Corden, i cili drejton emisionin, dha një fjalim prekës rreth vrasjes së George Floyd dhe kohën e vështirë që po kalon amerika por edhe i gjithë njerëzimi.

Kjo ngjarje ka shokuar një opinion të tërë, është një tragjedi e tmerrshme që na ka shkundur në thellësi. Një burrë me ngjyrë është vrarë nga një i bardhë që ishte edhe një oficer policie” -tha ai teksa dridhej gjatë fjalimit.

James Corden u përlot gjatë emisionit të tij dhe ky moment u shpërnda në të gjitha rrjetet sociale.


TË NGJASHME