HomeShëndeti

Jeni admirues i verërave? Njihuni me botën e Kantinal

Secili prej nesh ka dëshirë që një drekë apo një darkë të pasur me produktet e mishit, apo edhe një pjatë pasta italiane, ta shoqërojë me një gotë verë cilësore.

Për gjithë ata me shije të hollë, duhet të njihen me “Kantinal”, kompania më e njohur e shpërndarjes së verërave në Shqipëri, e cila përmes një hapësire virtuale (website) ka menduar të bashkojë gjithë verëdashësit në një vend.

E veçanta e punës së tyre qëndron tek mënyra se si vera i ofrohet konsumatorit, site i tyre është ndërtuar në formën e një guide shijesh, njëlloj sikur të ishit në një kantinë pariziene.

Zbuloni edhe verëra më pak të njohura, por plot shije krahas atyre që vijnë nga kantinat e mëdha, pasi verërat janë gjithmonë në gjendje të mahnisin duke treguar historinë e tyre.

Një gotë verë 1000 shije e kujtime, zgjidh KANTINAL.

Portalin e verave Kantinal mund ta ndiqni ne Facebook dhe Instagram per verat me te fundit po ashtu ne Kantinal Blog do te gjeni kuriozitete me interesante rreth verave dhe jo vetem.


TË NGJASHME