HomeTeknologji

Jeni gati? WhatsApp teston një veçori që shumë e kanë pritur

Faqet e specializuara në çështjet teknike raportuan se aplikacioni WhatsApp do të marrë një veçori që shumë përdorues e kanë pritur.

Sipas informacioneve të disponueshme, versioni i ri 2.21.24.8 i “WhatsApp” për përdoruesit e pajisjeve Android mbante me vete tregues se aplikacioni do të marrë funksionin “reagime” në mesazhe.

Me veçorinë e re, përdoruesit e aplikacionit do të mund t’u përgjigjen mesazheve me tekst me simbole emoji, siç është rasti me aplikacionin e mesazheve të Facebook ose Instagram. Për të testuar këtë veçori, pronarët e pajisjeve Android tani duhet të shkarkojnë versionin më të fundit beta të WhatsApp.

Dhe duke qenë se WhatsApp e kishte testuar këtë veçori në një grup të caktuar përdoruesish të pajisjeve iOS, dhe tani e lëshoi ??atë si një rast testimi për përdoruesit e Android, funksioni pritet të shfaqet në cilësimet e aplikacionit në muajt e ardhshëm.

Duhet theksuar se përgjegjësit e “WhatsApp” kishin testuar shumë veçori të reja praktike të aplikacionit muajt e fundit, duke përfshirë edhe funksionin e konvertimit të mesazheve zanore në tekst.

Burimi: ixbit


TË NGJASHME