HomeShowbiz

Jeni kuriozë të shihni se si duken këto të famshme në jetën reale (FOTO)

Të famshmit supozohet se do të shkëlqejnë në tapetin e kuq dhe ata tregojnë veshjet e tyre elegante, grimin e sofistikuar dhe buzëqeshjet simpatike. 

Këto janë detajet thelbësore të pamjes së tyre, me ndihmën e të cilave personazhet e famshëm jo vetëm që bëjnë përshtypje për publikun por ato shfaqen edhe më të reja. 

Sidoqoftë, gjithmonë kemi menduar se si duken këta njerëz të njohur kur nuk janë në qendër të vëmendjes me kamera të drejtuara nga ata.

Ne vendosëm të zbulojmë këtë mister dhe t’i hedhim një vështrim të famshëmve (mbi 60 vjeç) në jetën e tyre të përditshme. Dhe duhet të themi se pa grimin dhe veshjet e stilistëve, ato ende duken shkëlqyeshëm.

Meryl Streep, 71 vjeç
Michelle Pfeiffer, 62 vjeç
Emma Thompson, 61 vjeç
Susan Sarandon, 74 vjeç
Glenn Close, 73 vjeç
Oprah Winfrey, 66 vjeç
Sharon Stone, 62 vjeç
Whoopi Goldberg, 65 vjeç
Sigourney Weaver, 71 vjeç
Kim Cattrall, 64 vjeç
Julianne Moore, 60 vjeç
Goldie Hawn, 75 vjeç
Helen Mirren, 75 vjeç
Jane Fonda, 83 vjeç
Mary Steenburgen, 67 vjeç
Jessica Lange, 71 vjeç
Jane Seymour, 69 vjeç

TË NGJASHME