HomeSociale

Jeni në rrèzik/ “Mos e duroni sèksin e keq, u ngec për gjithë jetën”

Ekspertja e çështjeve të nxehta, Melanie Blake, ka folur shkoqur rreth problèmit që vërvitet nga një sèks aspak i mirë.

Blake ka një kolonë të veçantë në britaniken “The Mirror”, ku merr çdo javë letra nga qytetarë që kanë pyetje rreth jetës në çift, teksa janë e kaluar ajo shprehet se ka mbetur e befasuar nga përgjigjet në një sondazh me pyetjen se “kur është e përshtatshme të takohesh me një partner të ri?”.

Molly nga Manchester i shkruante:

E dashur Melanie,

“Kolona juaj më ka ndihmuar pafund sepse e kam gjetur veten të bllokuar pikërisht në një nga skenarët që keni përshkruar. Unë jam në fund të të 40-ve, jam divorcuar, takova një djalë vërtet të mirë në një faqe interneti takimesh, shkuam në disa takime të mrekullueshme, menduam se kimia ishte e saktë, por nuk doja të dukesha e lehtë duke fjetur me të shumë shpejt. Unë jam duke kërkuar për një të dashur, jo një vrapues. Gjithsesi, unë nuk fjeta me të deri në takimin e 8-të dhe ishte vërtet e vështirë. Kanë kaluar 6 muaj që atëherë, unë vazhdoj të lutem që sèksi me të do të përmirësohet sepse ai është kaq i përsosur në çdo aspekt tjetër, dhe jam përpjekur ta udhëzoj atë të ndjekë disa hapa udhëzues kur jemi në dhomën e gjumit, por thjesht duket se ne jemi totalisht të papajtueshëm në atë zonë.

Të gjithë miqtë e mi më thonë se do të isha i çmendur ta braktisja pasi ai është një djalë i mrekullueshëm, i besueshëm dhe të gjithë të tjerat dhe mua më pëlqen, por kam nevojë për disa këshilla të sinqerta dhe ju, kështu që ju lutem më këshilloni se çfarë duhet të bëj.”

Përgjigja e Melanie Blake:

“Molly, ju jeni në rrèzik vajzë!” Rreziku i sèksit të keq për pjesën tjetër të jetës tuaj nëse qëndroni me këtë njeri.

Nuk ka rëndësi se sa i bukur është ai apo sa i përmbushur është në pjesët e tjera të jetës suaj që ju përmendni, nëse sèksi është i rëndësishëm për ju dhe pas gjithë kësaj kohe ai nuk po ju bën të ndizeni në dhomën e gjumit nuk do të ndodhë kurrë.

Këshilla ime është e prerë, përfundojeni tani këtë marrëdhënie dhe ruani veten. Ne të gjithë e kemi bërë atë për të kursyer ndjenjat, por në fund të ditës janë ndjenjat tuaja për të cilat duhet të mendoni dhe padyshim që nuk jeni të lumtur dhe jeta është thjesht shumë e shkurtër për të humbur ato momente magjike.

Burimi: Mirror | Përktheu dhe përshtati: GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME