HomeShowbiz

Jennifer Lopez mahnitë të gjithë me paraqitjen e saj

Këngëtarja dhe aktorja e njohur gjithmonë ka ditur të jetë në qendër të vëmendjes, sidomos pas daljes së fundit në publik.

Jennifer Lopez ka marrë pjesë në disa programe televizive për të promovuar projektin kinematografik më të fundit.

Së fundmi ajo u shfaq në Manhattan e veshur me paliçeta të bardha dhe një pallto me pellush në të njëjtën ngjyrë.

Në foto vihen re format e saj perfekte dhe fakti që veshja e tregon shumë më të re se mosha që ka.


TË NGJASHME