HomeLajme

Jepet vendimi për gjyqtarin Roland Hysi

Gjyqtari i Fierit, Roland Hysi, i cili akuzohet për korrupsion është dënuar sot nga Gjykata për Krime të Rënda me 4 vite e 6 muaj burg. Por për shkak të gjykimit të shkurtua, Hysi  përfiton ulje dhe dënohet me 3 vite burg.

Gjykata e Krimeve të rënda vendosi t’i heqë gjyqtarit Hysi të drejtë e ushtrimit të funksioneve publike për 5 vitet e ardhshme.TË NGJASHME