HomeModa

Jeshile dhe lejla, ja kombinimi me “IN” i kësaj vere

Kjo verë e vitit 2019 ka sjellë një shumëllojshmëri ngjyrash, trende të reja nga bota e modës si në makeup, ashtu edhe në veshje.

Nëse në rrjete sociale ju kemi parë shpeshherë një kombinim të çuditshëm të ngjyrës lejla dhe jeshile.

Por,mos u habisni aspak!!!

Ky është trendi më i ri i stinës!

Blogeret po përdorin gjithmonë e më shumë në rrobat e tyre ngjyrat pastel të lejlasë dhe jeshiles dhe duken më cool se asnjëherë!

Nëse deri tani nuk keni bërë asnjë kombinim të tillë, ju sugjerojmë t’i futeni punës! Zgjidhni çfarë të dëshironi, fustane, funde, këmisha e aksesorë të ndryshëm. Mjafton të jenë në ngjyrat jeshile dhe lejla dhe ja, sapo iu bashkut trendit të kësaj vere!


TË NGJASHME