HomeLifestyle

Jeta në çift para dhe pas të 30-ave

Jeta në çift kalon përmes shumë fazave. Ngacmimet, lidhja, propozimet serioze, martesa, fëmijët e kështu me radhë. Ndonjëherë ata që kalojnë të 30-at harrojnë se kanë qenë dikur adoleshentë dhe se kanë bërë gjëra që me kalimin e viteve ju duken të çuditshme.

Kur kalon të 30-at s’ke më dëshirë për festa, për të qendruar vonë zgjuar etj. Ja disa skica të cilat edhe pse duken qesharake shprehin realitetin që përjeton një marrëdhënie kur kalon në moshën që çdo gjë merret me më shumë seriozitet dhe përgjegjësi.
TË NGJASHME