HomeShowbiz

Jo vetëm këngëtare, Rita Ora shfaq një talent tjetër

Rita Ora është një ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare ku fama e së cilës ka arritur majat nëpër botë.

Në një organizim të mbështetur nga UNICEF këngëtarja ka performuar në stadiumin “Stamford Bridge”, në Londër edhe fondet do të shkojnë për bamirësi.

“Takimet me fëmijët dhe familjet e vendit ku u linda ishin të veçanta. Puna që bën Unicefi për t’i mbështetur, më kanë bërë më të vendosur se kurrë, që ta shfrytëzoj pozitën time për mbështetje dhe për fushata bamirësie”- u shpreh këngëtarja.

Gjithashtu këngëtarja ka treguar aftësitë e saj në futboll duke gjuajtur topin drejt tek porta.


TË NGJASHME