HomeShëndeti

Jo vetëm pulovra të zeza, këto janë ngjyrat më të bukura për në dimër!

Dimri i ftohtë sapo ka ardhur dhe duhet të kujdesemi për shëndetin tonë. Jemi edhe në ditët ku shumë njerëz janë prekur nga gripi, por nëse ju jeni shumë mirë dhe mendoni se nuk rrezokoheni, ju sugjerojmë që të visheni trashë dhe mos ftoheni.

Pallto dhe xhupa të trashë, janë kryesoret që duhet të kemi në gardërobat tona. Mos bëni vetëm pas të zezës, në dimër ngjyrat e ëmbla e të ngrohta janë ideale dhe do t’iu japin shumë energji ndryshe nga ngjrat serioze. Ne sot kemi zgjedhur disa nga fotot më të bukura të palltove që mund të vishni.


TË NGJASHME