HomeTeknologji

Ju bezdisin edhe juve këto lloj reklamash?! “Tik Tok” sapo i ndaloi

Platforma TikTok me video pa fund, që janë sa absurde aq edhe të çuditshme, por të këndshme që të shikohen, mbetet një rrjet ku shpërndarja e reklamave politike nuk do të lejohet.

Shumica e platformave, janë në vështirësi me mënyrën e lejimit të shpërndarjes së reklamave politike, TikTok ka vendosur që të jetë besnik ndaj përdoruesve, që duan materiale të lehta dhe të këndshme.

Rezultate imazhesh për TikTok

Ky vendim, vjen në kohën kur po bëhen përpjekje të mëdha nga platformat e ndryshme, për ndryshimet në sistemin e reklamave.


TË NGJASHME