HomeLifestyle

Ju do të vini në dyshim botën përreth jush pasi të keni parë këto fotografi

Çfarë do të thotë të jesh një individ? Çfarë është shoqëria? Dhe ku do të shkojmë? Pawe? Kuczy?ski, një karikaturist i famshëm nga Polonia, paraqet këto dhe shumë pyetje të tjera në punën e tij.

Standarde të dyfishta.

Ilustrimet e tij magjepsëse kanë fituar popullaritet për temën e tyre mjaft aktuale; thuhet se ato shpesh pasqyrojnë thelbin e asaj që po ndodh rreth nesh në botën moderne.

Për më tepër, Kuczy?ski ka stilin e tij unik të vizatimit, i cili është krejt ndryshe nga ai i çdo artisti tjetër. Ai shpjegon se ai gjithmonë mendon përmes idesë për çdo ilustrim, duke u përpjekur t’i japë secilit prej tyre kuptim.

Ne kemi grumbulluar një përzgjedhje të 20 vizatimeve më të mira të Kuczy?ski. Kombinimi i tyre i humorit delikat dhe ideve provokuese të mendimit hedhin një numër të tërë pyetjesh të sikletshme në lidhje me botën në të cilën jetojmë.

Zgjedhjet

Izolimi

Një dasmë

Pianisti

Diktatori

Thelbi i parave

Ushtarët

Molla

Krishtlindja

Fëmijëri të ndryshme

Pëllumbi i paqes.

Edukimi

Revolucioni.

Varësia

Politika

Koha

Korrektësia politike.

Ndarja shoqërore.

Shoqëria e lartë.


TË NGJASHME