HomePsikologji

Ju meritoni të jeni me dikë që jua di vlerën

Ju e meritoni të jeni me dikë që jua di vlerën. Dikë që ju vlerëson për çdo gjë.

Ju e meritoni të jeni me dikë që jua tregon domethënien e vërtetë të dashurisëDikë që ju tregon se dashuria nuk duhet të jetë e vështirë dhe e dhimbshme. Dikë që ju tregon se si ju bën të ndiheni dashuria e thellë dhe e vërtetë.

Ju e meritoni dikë që jua rrëzon muret të cilat i keni ndërtuar përreth zemrës që ta mbroni. Për shkak se gjithmonë ua keni dhënë zemrën meshkujve të cilët nuk kanë ditur ta vlerësojnë dhe ta ruajnë.

Ju e meritoni dikë që frikën më të madhe e ka t’ju humbas juve. 

Ju e meritoni të jeni me dikë që nuk frikësohetdashuroj dhe të jetë i dashuruar. Dikë që nuk ndihet i turpëruar t’i shpreh ndjenjat.

Ju e meritoni të dashuroheni nga dikush që sigurohet ta dini sa e veçantë jeni për të.

Ju e meritoni dikë që sytë ju mbushen me lumtur kur ai është afër. Dikë që ju mbështet në ditët e këqija dhe ju dashuron në ditët e mira.

E meritoni dikë që është i sinqertë dhe me besnik me ju. Dikë që jua respekton mendimet, idetë dhe vendimet, por që gjithmonë ju tregon nëse keni bërë diçka gabim.


TË NGJASHME