HomeLifestyle

Ju prezantojmë me ushtaret më seksi që ju kanë parë sytë (FOTO)

Nëse flasim para shumë viteve ushtaret femra zakonisht shërbenin në role ndihmëse dhe ishin larg operacioneve ushtarake gjatë Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore.

Por çdo gjë ka ndryshuar dhe në ditët e sotme, femrat ushtarake nuk njohin kufij, ato shërbejnë në ushtri, në marinë, në forcat ajrore, në policinë ushtarake dhe në shumë zona. Ushtaret femra janë po aq të afta sa ushtarët meshkuj dhe ato kanë edhe një plus, duken të mahnitshme.

Më poshtë do të keni mundësinë të shikoni disa nga ushtaret më seksi që ju kanë parë sytë.


TË NGJASHME