HomeShowbiz

Justin Bieber pret flokët

Me këtë pamje këngëtari duket si Justini i viteve më parë.

Por nga ajo kohë këngëtari ka bërë shumë ndryshime. Që pas lidhjes me Haliey Baldwin Justin vendosi t’i zgjasë flokët dhe t’i mbante ato të shkujdesura. Kjo pamje thuajse nuk ju pëlqente aspak fansave dhe të gjithë nisën ta gjykonin, madje kishte edhe nga ata që i luteshin çdo ditë për një ndryshim.

Me këtë pamje këngëtari duket si Justini i viteve më parë, ai i cili bëri vajzat të ‘dashuroheshin’ pas tij.


TË NGJASHME