HomeShowbiz

Ka 24 supermakina, por Cardi B s’mund të përdorë asnjërën prej tyre

Cardi B është një ndër reperet më të njohura dhe më të famshme kudo.

Reperja ka shokuar të gjithë vitin e kaluar kur zbuloi se ajo kishte një garazh plot me makina luksoze por nuk është në gjendje të drejtojë as edhe një prej tyre.

Fiksimi i saj për koleksionimin e makinave u intensifikua me të vërtetë kur u martua me burrin e saj tani ish-burri Offset, një koleksionist serioz i veturave. Ata madje shkuan deri aty sa të merrnin versionet “ e tij dhe e saj” Lamborghini Aventador.

Image result for cardi b cars

Ajo që është interesante për koleksionin e makinave të Cardi B është shumëllojshmëria e saj. Ajo ka grumbulluar makina nga Italia, gjithashtu SUV luksoze, dhe konvertues elegant të ndërtuar në Gjermani.

Të qenit i aftë për të drejtuar një makinë përfaqësonte lirinë dhe, më e rëndësishmja, pavarësinë. Por pse Cardi B nuk e ka licencën e saj nuk është zbuluar kurrë. Është e mundur që duke u rritur në New York City, ajo ishte e lumtur duke u mbështetur në transportin publik të qytetit.


TË NGJASHME