HomeSociale

Kalon Vetting-un drejtuesja e Prokurorisë së Elbasanit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë, drejtuesen e Prokurorisë së Elbasanit Enkeleda Millonai.

Millonai, gjithshtu kandidate për SPAK, është vlerësuar në 43 kriteret e përcaktuar nga vettingu.

Sipas raportit të ILDKPKI, deklarimi i prokurores është i saktë, ka burime të ligjshme për të justifikuar pasurinë dhe nuk gjendet në situatën e konfliktit të interesit.

Sipas një raporti të DSIK, drejtuesja e prokurorisë së Elbasanit është e përshtatshme për të vijuar detyrën. Ndërkaq, edhe ne aspektin e aftesive profesionale, vlerësimi ka qenë pozitiv.


TË NGJASHME