HomeLajme

Kalon vettingun drejtuesja e Prokurorisë së Korçës

Komisioni i Pavarur i Kulaifikimit ka rikonfirmuar në detyrë kryeprokuroren e Korcës, Dhorina Theodhori.

ILDKPKI, ka dorëzuar një raport me konstatimin se deklarimi i pasurisë është i saktë dhe në përputhje me ligjin. Ka burime të ligjshme, nuk ka kryer fshehje të pasurisë si dhe nuk ka kryer deklarim të rremë.

Hetimi është kryer në të tre kriteret e rivlerësimit, pasurinë, aftësitë profesionale dhe pastërtinë e figurës.


TË NGJASHME